Frank Buijs

Ik heb meer dan dertig jaar ervaring in verschillende managementrollen en directiefuncties in het bedrijfsleven, met name in de proces- en maakindustrie. 
Mijn managementvaardigheden heb ik opgebouwd in de vakgebieden Supply Chain, Operations en in de projectleiding van complexe kapitaalsintensieve projecten. 
De bedrijven waarvoor ik gewerkt heb zijn te classificeren onder het groot-MKB, maar ook onder nationaal en internationaal beursgenoteerd en soms betrof het een familiebedrijf met zijn eigen dynamiek!

In 2016 heb ik een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan en ben ik zelfstandig ondernemer geworden!
Aanvankelijk als interim manager en consultant in bovengenoemde vakgebieden. Maar al snel kwamen er steeds meer opdrachten op het gebied van bedrijfsopvolging en strategiebepaling, oplossen van arbeidsgeschillen, bemiddelen in conflicten, ontwikkelen van teams en afdelingen, maar ook de individuele begeleiding van medewerkers in het ontwikkelen van doelen en doelstellingen en allerlei coaching vraagstukken.

Uit deze activiteiten haal ik veel energie. In 2020 ben ik daarom gestart met de MfN-opleiding tot professioneel mediator bij het CVC in Haarlem. Een opleiding die ik inmiddels met goed gevolg heb voltooid. De volgende stap is de MfN accreditatie.

Mijn dienstverlening bestaat uit interim management, consultancy, mediation, coaching en buurtbemiddeling.
Eigenlijk alles wat bijdraagt aan het motto:
  • Opbouwen
  • Bemiddelen
  • Ontwikkelen

Feedback op werkwijze:
  • "Fijn met je samen te werken - serieus & toch luchtig- empatisch maar wel doorpakken…. Veel geleerd: dank nogmaals"
  • "Je hebt een fantastische timing om vanuit je gevoel exact de juiste interventie op het goede moment te maken die zorgt voor een doorbraak en emotionele balans in de bemiddeling"